Bent u nieuwkomer of vrijwilliger, en heeft u vragen? of opzoek naar informaties, kijk dan op deze website. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact op met Hello Breda. U ontvang zo snel een reactie. Als u een organisatie bent en heeft u iets belangrijk voor nieuwkomers (Activiteiten of Informatie)? en wilt u dat delen met drie talen ( Nederlands, Arabisch en tigrinya) ? neem dan zo snel contact op met Hello Breda.

+31687648257 info@hellobreda.com
Back to top
Image Alt

AHMAD SH

Caption TEXT TEST

Mensen kwamen

Mensen kwamen noodgedwongen van ver maar door hun energie en doorzettingsvermogen vonden ze hun weg terug in een nieuw land. Ze bouwden een nieuw leven op dat anders was dan voorheen.
De pijn en het lijden tijdens hun zware reis, zetten ze om in positieve energie en de wil om alle obstakels te overwinnen om zo een nieuwe toekomst op te bouwen.
In korte tijd waren ze in staat om hun juiste pad te bewandelen en hun leven vorm te geven in Breda, een stad waar ze van zijn gaan houden en die een nieuw thuis voor hen werd

Caption TEST TEXT

Hello Breda

Hello Breda kent, als bruggenbouwer, veel inspirerende verhalen van nieuwkomers die veerkracht, ambitie en positieve energie uitstralen. Zij hebben tegenslagen kunnen overwinnen om hun doel te bereiken.
Dit positieve beeld van nieuwkomers willen we graag delen om anderen te inspireren.

Caption TEST TEXT

Nieuwkomers

Succesvolle nieuwkomers beschikken over het algemeen over de drie sleutels:
Hiermee kunnen nieuwkomers de deur openen om hun doel te bereiken en laten zien hoe zij hun ervaringen en vaardigheden in de samenleving inzetten:

NIEUWE AANWINST

NIEUWE AANWINST TOEVOEGEN

Voeg een mieuwe aanwinst toe!
Ken jij (of ben jij) een nieuwkomer met een succesverhaal? Vertel het ons!

Dien nu uw aanvraag in